Inchirierecorturi

Oferim servicii de închiriere corturi si elemente de logistica potrivite pentru toate tipurile de...

DESCRIERE

Oferim servicii de închiriere corturi si elemente de logistica potrivite pentru toate tipurile de evenimente. Totodata, oferim servicii de transport si montaj oriunde in Romania.

Dispunem de corturi DOM care sunt considerate a fi cele mai elegante corturi si sunt folosite pentru cele mai elegante si luxoase locatii de evenimente. Aspectul lor futurist și posibilitățile numeroase de configurare și amenajare a interiorului recomanda un astfel de cort pentru multe evenimente. Ele pot fi folosite și sezonier, atunci cand este nevoie de o încăpere cu spațiu generos. Prelatele sunt de culoare albă, materialul dublu PVC și este ignifugat și impermeabil, cu inserție textila împotriva razelor solare.

Corturile africane de tip stretch sunt inspirate din corturile traditionale africane, sunt fabricate din materiale rezistente, concepute cu o înaltă calitate și design, testate și certificate conforme cu normele UE. Corturile africane reprezintă una din soluțiile cele mai de încredere din piață în acest moment. Accesorizate cu ghirlande luminoase sunt potrivite pentru multe tipuri de evenimente. Sunt impermeabile și rezistente la razele UV.

Corturile de dimensiuni mici 3mx3m,6mx3m,5mx5m sunt perfecte pentru fiecare domeniu de utilizare: cort pentru eveniment, cort expozitional, cort pentru târg etc.

Aceste corturi sunt utilizate adesea și in domeniul Horeca. Multe hoteluri si restaurante acoperă suprafețele, gradinile sau terasele cu aceste corturi.

SERVICII OFERITE

Corturi, Corturi

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.