THE WEDDING SQUAD

Suntem o echipă tânără de oameni pasionați, creativi și cu experiență în organizarea de evenimente. Sediul...

DESCRIERE

Suntem o echipă tânără de oameni pasionați, creativi și cu experiență în organizarea de evenimente. Sediul nostru se află în București, însă adorăm călătoriile, așa că putem veni chiar și în orașul tău! Împreună am descoperit ingredientele necesare unui amestec perfect între dorințele clienților noștri și materializarea lor!

Am știut dintotdeauna că evenimentele importante au nevoie de oamenii potriviți pentru ca totul să iasă ca la carte, așa că ne-am adunat, unul câte unul, și am format o familie mare, îndrăgostită de perfecțiune! De ce căutăm întotdeauna perfecțiunea? Pentru că, de-a lungul timpului, am învățat că evenimentele organizate perfect nu se uită niciodată!

Fie că este vorba despre nunți, botezuri, petreceri corporate sau zile de naștere, eu împreună cu echipa mea îți stăm la dispoziție cu servicii complete de organizare. Ne place ca fiecare eveniment să fie o muncă de echipă, așa că și tu vei avea rolul tău! Nu-ți face griji, misiunea noastră este să te ajutăm și să te scăpăm de griji, însă avem nevoie de un lucru care poate pare neimportant, dar este indispensabil: mult entuziasm! Îl ai deja? PERFECT! Acum este rândul nostru să aducem experiența, creativitatea, stropul necesar de eleganță și rafinament, atenția deosebită asupra detaliilor și să dăm START evenimentului pe care îl visezi.

SERVICII OFERITE

Wedding planner, Corporate event planner, Organizatori petreceri

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.