almanicole.ro

Sunt actriță și muzician. Respir muzică de 22 de ani. Vocea, chitara și pianul m-au purtat de-a lungul...

DESCRIERE

Sunt actriță și muzician. Respir muzică de 22 de ani.
Vocea, chitara și pianul m-au purtat de-a lungul timpului peste tot prin lume. Găsiți-mă și pe site-ul meu almanicole.ro

Este o plăcere pentru mine să fiu alături de oameni în cadrul unor evenimente importante din viața lor și să le dăruiesc muzica mea. Am legat prietenii frumoase cu cei care au dorit să le cânt la: nuntă, botezul copilașului, evenimente corporate.

Atmosfera pe care o creez este una fresh și relaxantă, având un repertoriu care cuprinde piese proprii, cât și cover-uri de jazz, pop, pop-rock, piese braziliene, fado etc.

Vocea României a reprezentat un pas major în cariera mea, ajungând până în Finală alături de Tudor Chirilă, căruia îi mulțumesc pentru că mi-a pus în valoare timbrul cald și inflexiunile vocale personale.

Nu a fost, însă, prima călătorie de acest gen.
Experiențele mele în show-urile TV includ atât participarea la Românii au talent la numai 18 ani, ajungând până în Semifinală, cât și Marele Premiu al emisiunii 8 într-o barcă (reeditarea emisiunii Şcoala vedetelor, realizată de Titus Munteanu).

SERVICII OFERITE

Trupe cover, Soliști, Instrumentiști, MC, Band-uri și DJ, Muzică ambientală

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat
Sortează dupa:
Cele mai noi
  • Cel mai bun rating
  • Cele mai noi

star

|

O voce calda

starstarstarstarstar

Alma este cel mai cald si mai altruist om pe care l-am cunoscut in toate evenimentele asociatiei noastre! De la un recital de ceainarie, la care intamplarea a facut sa stau chiar in fata ei in timp ce canta, la un concert de caritate unde Alma a acceptat invitatia noastra si a ridicat audienta in picioare cu momentul ei artistic, intotdeauna a fost ireprosabila si de un profesionalism desavarsit. Prin timbrul ei si stilul inconfundabil, Alma aduce caldura si o stare de bine ce nu poate fi descrisa in cuvinte. Trebuie sa traiesti un moment cu Alma pentru a intelege pe deplin. Recomand cu toata recunostinta mea!

C. Dobrea | 11-05-2021

O colaborare de succes

starstarstarstarstar

Am colaborat cu succes pentru evenimentul meu de la hotelul Intercontinental. Serioasă, punctuală și foarte talentată, Alma a făcut o treabă excelentă. Cu siguranță vom mai colabora!

Mihnea | 11-05-2021

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.