Artist Party Show

De mai bine de 10 ani organizăm evenimente spectaculoase pentru copii și adulți. Oferim servicii...

DESCRIERE

De mai bine de 10 ani organizăm evenimente spectaculoase pentru copii și adulți.

Oferim servicii complete de gestionare a evenimentelor pentru cei mici și ne propunem să va inspirăm și să va ajutăm să aveți parte de cea mai frumoasă petrecere. Am înființat această afacere, deoarece am văzut necesitatea unui serviciu de organizare a evenimentelor și petrecerilor creative. Este pasiunea noastră de a crea evenimente care să depășească așteptările clienților noștri.

Adevărata recompensă pentru noi este un client fericit, ai cărui invitați încă vorbesc despre petrecerea lor în anii următori.

Evenimentele pe care le-am realizat până în prezent ne-au dat listă lungă de clienți fericiți ,de la persoane fizice până la mari corporații. Colaborăm cu artiști și animatori profesioniști. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a face posibilă orice fantezie. Aplicăm planificarea și managementul evenimentelor pentru fiecare petrecere pe care o organizăm.

Organizăm petreceri pentru copii de toate vârstele și suntem plini de idei și planuri pentru următorul dvs. eveniment. Locații, tematică, decor, prăjituri, animatori, jocuri și muzică – scoatem stresul din planificarea petrecerilor pentru copii, astfel încât să vă puteți așeza și să vă bucurați de eveniment împreună cu invitații. În calitate de organizatori profesioniști de divertisment pentru petreceri pentru copii, știm că evenimentele de succes constau în multe elemente perfect potrivite, asemenea unui puzzle.

SERVICII OFERITE

Petreceri copii

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.