DJ MC NUNTĂ

SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU UN EVENIMENT DE NEUITAT: DJ MC NUNTĂ! Bună, suntem Geanina și Florin, mai exact...

DESCRIERE

SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU UN EVENIMENT DE NEUITAT: DJ MC NUNTĂ!

Bună, suntem Geanina și Florin, mai exact echipa DJ MC NUNTĂ, iar daca ai ajuns pe acest site, înseamnă că organizezi un eveniment important și ești în căutare de profesioniști care să te ajute să ai o petrecere de neuitat.

De mai bine de 12 ani, facem echipă atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă, și ne dedicăm 100% evenimentelor la care suntem prezenți.

Cum sunt împărțite rolurile noastre, cum ne organizăm pe parcursul unui eveniment?

MC Geanina
Experiența în canto, dans, televiziune și dragostea pentru muzică s-au îmbinat într-un mod plăcut și astfel fiecare eveniment la care participă este o reușită.

Geanina va fi alături de voi pe toată perioada evenimentului, va prezenta momentele cheie, va încânta invitații cu muzică de petrecere LIVE (cu negative), și va întreține atmosfera prin momente artistice/interactive sau diverse surprize.

DJ Florin
Rolul DJ-ului este extrem de important, indiferent de tipul de petrecere la care este prezent. Experiența acumulată de-a lungul anilor își spune cuvântul, astfel că Florin reușește să ajungă la sufletele invitaților și să simtă de fiecare dată ce anume este nevoie, și când este nevoie. Când vine vorba de dans, este foarte exigent, însă prin modul în care alege/mixează piesele, reușește să își atingă scopul: să țină invitații pe ring continuu.

Nu uitați: evenimentul vostru este și evenimentul nostru!

SERVICII OFERITE

Soliști, MC, DJ

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.