Violeta Paun Makeup Artist

Machiajul este o arta. Pornind de la tehnicile de folosire ale pensulelor, la alegerea si combinarea...

DESCRIERE

Machiajul este o arta. Pornind de la tehnicile de folosire ale pensulelor, la alegerea si combinarea culorilor, evidentierea trasaturilor, jocuri ale luminilor si umbrelor, machiajul devine opera de arta.
Ca Makeup Artist ma aflu intr-o continua evolutie si provocare. Provocarea de a livra rezultatul dorit si de a satisface nevoile clientilor, venind mereu cu o idee de look noua, care sa surprinda si sa fie pe masura asteptarilor acestuia dar si in tendintele momentului.
In aproximativ 6 ani de experienta in industria de beauty, am reusit sa inteleg nevoile, asteptarile clientului si sa aleg cea mai buna modalitate de a-i evidentia trasaturile.
Machiajul nu este un accesoriu, acesta intregeste tinuta si evidentiaza atuurile personalitatii, transmitand un mesaj.
Realizez machiaje de eveniment, de mireasa si de revista si imi place sa aduc in prim plan increderea pe care o femeie o dobandeste prin machiaj.
Rasplatesc loialitatea clientelor mele prin 25% discount la a 6-a programare, oferind un Loyalty Card care nu are termen de valabilitate, oferind astfel suficient timp clientei de a se bucura de rasplata ei.
Abia astept sa ne cunoastem!

SERVICII OFERITE

Make up Artist, Beauty

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

10-499 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.