Eugen Elisei

Sunt Eugen Elisei om vesel, încântat de viață, artă și frumos. Iubesc natura, cerul liber, animalele și...

DESCRIERE

Sunt Eugen Elisei om vesel, încântat de viață, artă și frumos. Iubesc natura, cerul liber, animalele și oamenii pozitivi. Sunt soț, tată, fotograf profesionist și inginer, roluri importante care îmi fac viața minunată, plină, provocatoare și împlinită.
Ce mă definește ca om și profesionist?

Sunt o fire sensibilă și prietenoasă, autentic, deschis mereu la idei noi. Am gândire analitică o mare atenție la detalii și un simt estetic dezvoltat, ceea ce îmi aduce un mare plus în munca mea de fotograf.

Mă ghidez după valori morale sănătoase, constructive și mă străduiesc să acționez corect în orice situație. Nu îmi consum energia cu critici inutile și păreri nefondate, particip la discuții care sprijină viața, relațiile și aduc ceva concret și benefic în lume.
Ca pregătire academică am studiat facultatea de construcții specializarea drumuri și poduri, lucrez de 18 ani în acest domeniu. Dacă ești curios/ă de activitatea mea inginerească poți citi mai multe aici.

În paralel, 10 ani am lucrat și în domeniul organizării de evenimente. Pasiunea pentru fotografie am descoperit-o la doi-trei ani după ce am început să lucrez în domeniul organizării de evenimente din nevoia de a face fotografii de calitate pentru evenimentele organizate.

În anul 2017 am încetat să mă mai implic în organizarea de evenimente și am ales să particip la evenimente doar în calitate de fotograf profesionist.

SERVICII OFERITE

Fotografi, Foto și Video

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.