Marius Achitei Videography

Marius Achiței nu intenționa să devină videograf sau să se învârtă în lumea creativă. Cu un fundal...

DESCRIERE

Marius Achiței nu intenționa să devină videograf sau să se învârtă în lumea creativă. Cu un fundal matematic, viața l-a luat din ceva planificat și l-a aruncat alături de un mare mentor în frumosul tărâm al videografiei, care l-a fermecat pe deplin.

A te îndrăgosti de videografie însemna doar că era timpul să o aprofundezi. Astfel, cursurile au devenit o a doua limbă naturală, începând cu „Regie, film și scenariu” de Kronfilm Brașov și urmând numeroase ateliere de instruire în:
Tehnici de filmare și îmbunătățire a compoziției - Atelier Dima Vutcariov
Îmbunătățirea tehnicii de colorare - Atelier Osi Sebeni
Îmbunătățiri ale tehnicii de sunet și procesare - Atelier Ovidiu Gramesc

Experiența de 6 ani a domeniului video, l-a adus pe Marius să se ocupe de diferite tipuri de proiecte, lucrând ca DOP (Director de fotografie) pentru:
Diverse materiale publicitare pentru ediții on-line și offline și social media - de la concept la filmare, producție și editare, fie singur, fie împreună cu Vizibil.eu (o agenție română cu spectru complet din Brașov)
Nunți și botezuri - De la angajarea cu clientul și înțelegerea cu adevărat a nevoilor acestora, fiind invizibil la eveniment și apoi adăugând concepte, filmare, producție și montaj.
Producerea unui spot de responsabilitate socială - „Violenta in Familie” (Violența în familie) pentru Emeritus Philanthropic Foundation. A lucrat cu producătorul local Ana Maria Dascalu Blaga și Vizibil.eu Studios. Responsabil de cameră, lumini, ambien

SERVICII OFERITE

Cameramani, Foto și Video

ADRESA

Brașov, județul Brașov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.