Evenimente Georgiana Oprea

Vreau sa reflect bucurie oriunde mergem prin decorurile noastre. Fie ca decoram evenimente de botez sau...

DESCRIERE

Vreau sa reflect bucurie oriunde mergem prin decorurile noastre. Fie ca decoram evenimente de botez sau nunta la restaurant, fie ca suntem chemati acasa pentru petrecerile aniversare, imi place sa cream amintiri placute sufletului.

Lucrez cu placere si dedicare si papetarie de eveniment: invitatii, place-carduri, meniuri si opisuri.Fiecare comanda in parte are farmecul ei deoarece invitatiile sunt lucrate hand-made si cu detalii personalizate.

Avem tematici variate pentru botez, aranjamente de cristelnita, decor de prezidiu, decor pentru candy bar, aranjamente din baloane pentru poze.

Pentru evenimentele de nunta, elementul de decor cel mai cautat in pachetele mele este leagnul boem. Prezidiurile sunt montate cu multe aranjamente dichisite, iar pentru primirea invitatilor imi place sa impresionez cu felinare si lumanari. abordez decoruri simpliste, dar cu farmec.
Mai gasiti in decorurile noastre aranjamente florale din matase, suporti, sticle si vaze, rame, numere de masa, fete de masa, huse de scaun standard, funde din iuta si alte modele variate, panou pentru poze, covor rosu si stalpisori.

Avem experienta lucrului cu florile naturale( aranjamente de masa, aranjament de prezidiu, buchete de nasa si mireasa, coronite, cocarde, lumanari) si avem si decoruri care se potrivesc evenimentelor cu fori naturale.

Abordez orice tematica indrazneata si sunt deschisa pentru serviciile sincere si transparente de wedding planning.

Evenimente reusite tuturor!

SERVICII OFERITE

Flori artificiale, Invitații tematice, Photo corner, Decoruri tematice, Meniuri și numere de mese, Baloane, Place carduri

ADRESA

Călărași, județul Călărași
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.