Boho Forest

CONCEPTUL BOHO De la intim la extravagant, de la traditional la neconventional, BOHO Forest creeaza...

DESCRIERE

CONCEPTUL BOHO
De la intim la extravagant, de la traditional la neconventional, BOHO Forest creeaza evenimente memorabile care imbina cele mai fine feluri de mancare, bauturi, servicii si design. Compania noastra colaboreaza cu chefi bucatari talentati, barmani, ospatari, organizatori de evenimente si multi altii.

Oferind servicii la cel mai inalt standard si refuzand sa facem compromisuri cand vine vorba de calitate, am creat un concept care va va ajuta sa va spuneti povestea exact asa cum va doriti.

La BOHO Forest credem ca un meniu de calitate si voia buna unesc oamenii. Oricare ar fi ocazia celebrata – aniveresare, petrecere privata, botez, nunta sau team building – bucuria noastra este aceea de a ne asigura ca pentru voi si invitatii vostri este cea mai frumoasa zi. De la concept la executie, echipa noastra alcatuita din profesionisti dedicati discuta meticulos cu clientii astfel incat sa le surprinda viziunea si personalitatea pentru ca fiecare detaliu al evenimentului sa fie exact asa cum si-l doresc.

Echipa noastra de designeri vor aduce la realitate visele clientilor. De la aranjamentele florale la aranjamentele de masa, acestia creeaza experiente unice, multi-senzoriale, prin selectia de idei, culori, texturi si obiecte create special pentru eveniment. Abordam fiecare eveniment cu o deosebita atentie asupra celor mai mici detalii, asigurandu-ne astfel ca evenimentul vostru va fi mai mult decat v-ati imaginat.

SERVICII OFERITE

Localuri, Outdoor

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.