Madamme Bijoux

Piesele Madamme Bijoux sunt bijuterii concepute pentru a fi purtate in cele mai speciale momente din viata...

DESCRIERE

Piesele Madamme Bijoux sunt bijuterii concepute pentru a fi purtate in cele mai speciale momente din viata ta. Sunt bijuterii realizate de femei, pentru femei!

Poti alege dintr-o colectie mare de piese disponibile pe stoc, sau iti putem lucra la comanda!

Toate piesele Madamme Bijoux sunt realizate din materiale de inalta calitate. Bijuteriile si accesoriile lucrate in atelierul nostru contin perle si cristale Swarovski Elements, subansamble din Argint, cristale de sticla , elemente metalice rodiate, placate cu aur sau argint, dantele fine, matase, tulle de cea mai buna calitate.

De asemenea, bijuteriile aduse de la alti parteneri sunt atent selectionate, fiind realizate cu cristale de Zirconiu AAA, cu o stralucire ca de diamant.

Toate bijuteriile si accesoriile Madamme Bijoux care sunt lucrate cu perle sau cristale Swarovski Elements ori cristale de Zirconiu se livreaza insotite de certificat de autenticitate.

Ne mandrim cu peste 4.500 mirese care au ales sa poarte piese semnate Madamme Bijoux in ziua nuntii lor.

Livram oriunde in tara, dar si in afara tarii, si putem spune cu bucurie ca, prin intermediul clientelor noastre, accesoriile Madamme Bijoux au ajuns in tari precum Austria, Franta, Germania, Italia, Elvetia, Republica Moldova, Grecia, Anglia, Olanda.

SERVICII OFERITE

Bijuterii și accesorii

ADRESA

Galați, județul Galați
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

10-499 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.