Lady in bucatarie

Povestile ne fascineaza pe toti, dar ne si motiveaza. La fel ca si povestea din spatele conceptului ,, Lady...

DESCRIERE

Povestile ne fascineaza pe toti, dar ne si motiveaza. La fel ca si povestea din spatele conceptului ,, Lady in bucatarie”, ce s-a nascut din pasiune, placere si dorinta de a crea dulciuri exclusiviste.
Cu scopul de a crea amintiri de neuitat, intr-o bucatarioara mica, luau nastere primele dovezi de talent, maiestrie si arta. Mirosuri incanatoare, dulce din plin, creativitate si satisfactia primilor clienti au dat nastere brand-ului ce astazi indulceste din ce in ce mai multi iubitori de desert. De la an colectia de prajituri s-a marit, iar rafinamentul si dedicarea si-au pus amprenta pe fiecare deliciu realizat.

Expertiza capatata de-a lungul anilor, experientele senzoriale incercate si testate la cele mai fine cofetarii din Franta, cursurile de specialitate si pasiunea aduc in fata voastra retete de deserturi din ingrediente naturale, proaspete si diversificate pentru a putea satisface o paleta larga de clienti, dar si de gusturi.
Suntem prezenti chiar si la evenimente, cu o atentie deosebita asupra detaliilor, pentru a ne asigura de satisfactia voastra si a invitatilor vostri, dar si pentru a indulci si a scoate in evidenta tematica fiecarui moment important la care va suntem alaturi.

SERVICII OFERITE

Candy bar, Torturi

ADRESA

Constanța, județul Constanța

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.