Povesti cu Baloane

Povesti cu Baloane, infiintata in ianuarie 2021, se ocupa cu executarea si livrarea decoratiunilor din...

DESCRIERE

Povesti cu Baloane, infiintata in ianuarie 2021, se ocupa cu executarea si livrarea decoratiunilor din baloane sau diverse aranjamente din baloane cu heliu.

Momentan, echipa este formata din Mihaela si Florin, parteneri cu drepturi egale in cadrul firmei.

Experienta noastra incepe din toamna anului 2019, atunci cand, initial, am inceput cu decoratiuni simple pentru diverse persoane din familie/prieteni, unde am primit multe pareri si feedback uri pozitive legate de decoratiunile create de noi, asa ca ne-am decis sa ne implicam si mai mult in dezvoltarea aptitudinilor pentru decoratiunile din baloane.

Am reusit sa ajutam clienti atat din domeniul business (evenimente corporate, deschideri de magazine sau diverse locatii, etc) cat si clienti privati pentru diverse evenimente (nunti, botezuri, majorate, zile aniversare etc).

Unul dintre lucrurile cele mai importante pe care le-am realizat anul acesta, este acela ca am reusit sa legam prietenii cu diversi furnizori de servicii si produse din domenii similare (aranjamente florale, confectii articole petrecere, actori), iar un alt lucru important este acela ca un procent considerabil de comenzi din vara aceasta au fost din partea unor clienti anteriori, dandu-ne astfel motivatie si incredere in serviciile si produsele prestate de noi.

SERVICII OFERITE

Photo corner, Decoruri tematice, Baloane

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.