Shapes Studio

Fotografi-videografi pentru orice gen de eveniment. Daca ati ajuns pe pagina noastra, probabil ca...

DESCRIERE

Fotografi-videografi pentru orice gen de eveniment.

Daca ati ajuns pe pagina noastra, probabil ca sunteti in cautarea unor profesionisti in imagine pentru evenimentul vostru. Credem ca suntem mai mult decat atat. Ce anume face diferenta? Faptul ca punem suflet in tot ceea ce realizam. Ne adaptam foarte usor fiecarei situatii sau sugestii si ne place sa formam o echipa impreuna cu voi. Am spus echipa? Putem sa devenim chiar prieteni, nu de putine ori ni s-a intamplat acest lucru.

Avem emotii de fiecare data cand participam la un eveniment. Sentimente pozitive care sunt rezultatul chiar al emotiilor voastre. Totul se transmite apoi in imaginile pe care le realizam, care de multe ori ni s-a spus ca sunt “altfel”. Acel “altfel” in care se cunoaste implicarea si faptul ca rezonam cu tot ceea ce se intampla in tabloul unui eveniment. Suntem acolo cu voi, participam cu drag, si suntem atenti la cele mai mici amanunte.

Nu lucram “ieftin”, nu avem echipamente “second-hand”. Am tinut sa investim mereu atat din punct de vedere tehnic, cat si al nivelului de cunostinte in domeniul imaginii, tocmai pentru ca acordam importanta maxima evenimentelor la care participam si mai ales oamenilor frumosi cu care colaboram. Oferim calitate. Nu avem nici asteptari materiale care depasesc anumite limite. Ofertele noastre sunt de bun simt, adaptate fiecarui eveniment in parte, de aceea va rugam sa ne contactati pentru a stabili detaliile.

SERVICII OFERITE

Fotografi, Foto și Video

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.