Ti-am pregatit pachete complete de servicii pentru nunta ta. Vezi aici pachetele all inclusive.
X

Prestigio Events

Villa HePa se afla la intrarea in orasul Brasov, dinspre Bucuresti, in cartierul Dirste (pe strada...

DESCRIERE

Villa HePa se afla la intrarea in orasul Brasov, dinspre Bucuresti, in cartierul Dirste (pe strada Lacurilor nr.35). Zona in care este situata este una linistita, deconectata parca de la ritmul alert al aglomeratiei de zi cu zi.

Este una din frumoasele case ce au rezistat de-a lungul vremii in Brasov. A fost construita in 1903, iar intre februarie 2014 si mai 2015 a fost supusa unui proces amplu de reabilitare si reamenajare de catre actualul proprietar. Incepind din acest an are o noua destinatie si un nou scop, anume: casa pentru evenimente.

Cu o capacitate de pana la 52 de persoane, casa este pregatita sa gazduiasca evenimente reusite in orice anotimp. Oaspetii nostri vor descoperi aici un plus de eleganta, fara ostentatie, printr-un mobilier clasic dispus sa ofere confort, acoperind nevoile moderne, insa pastrand in acelasi timp farmecul romantic.

Cele trei saloane de la parter sunt destinate organizarii de mici evenimente si sunt completate armonios de doua terase si o curte intima ce imbie la destindere. Acestea sunt in anotimpul calduros locul ideal pentru organizarea unui eveniment in aer liber.

SERVICII OFERITE

ADRESA

Brașov, județul Brașov

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.