
Macarons si delicatese pariziene. Laborator propriu. Gust autentic, ingrediente premium.
Acesti macarons sunt produsi in Bucuresti, intr-un laborator artizanal gluten free, 100 % autentice, cu 20% mai putin zahar decat in reteta traditionala franceza.
M-am intors in Romania cu familia dupa o cariera de 20 ani la nivel executive in lux (LOréal si Louis Vuitton), si dupa ce am urmat din pasiune o pregatire specifica in patiserie franceza (la " Ecole de boulangerie et patisserie de Paris") care mi-a permis sa obtin diploma de patiser francez. Am fost pregatita in acest domeniu in diverse locatii prestigioase (printre care Gilles Bajolle Chef patisserie la Georges V si La Maison du Chocolat, Macaron et Cacao). O afacere de familie franco-romana, cu produse de exceptie, pentru a impartasi dorinta de a ne respecta clientii prin produse de calitate, autentice si rafinate.
București, județul Ilfov
10-499 RON
Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.