TERRA Events Hall

Un spatiu de evenimente modern si generos cu un concept arhitectural unic si multifuncţional chiar in...

DESCRIERE

Un spatiu de evenimente modern si generos cu un concept arhitectural unic si multifuncţional chiar in centrul capitalei!

Alegem să vedem viața ca o înșiruire de momente fericite. Tocmai de aceea am construit pentru tine un spațiu definit de rafinament și modularitate, care se poate adapta în funcție de dimensiunile și ocazia evenimentului tău.

Cu o suprafață de 750 mp şi o înâlţime de 7 metri, fără stâlpi care să obtureze vederea către scenă, sala noastră de evenimente poate fi configurată astfel încât să acomodeze orice tip de eveniment special.

Fiecare eveniment are nevoie de un moment la înălțime, de aceea scena noastră este potrivită atât pentru concerte, cât și pentru prezentări de modă, decernare de premii și training-uri.

Pentru că vrem ca evenimentul tău să primească doar note excelente, ne-am creat o echipă dedicată și specializată în arta gastronomică, care va prepara pentru invitaţii tăi produse întotdeauna proaspete şi delicioase. TERRA Events Hall dispune de o bucătărie internă, cu o suprafață de 150 mp, complet mobilată și utilată pentru evenimente mari.

SERVICII OFERITE

Ballroom, Localuri

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.