ARENA

Arena organizeaza team building-uri si party-uri la locatiile alese de catre client utilizand casti VR...

DESCRIERE

Arena organizeaza team building-uri si party-uri la locatiile alese de catre client utilizand casti VR Oculus Quest 2 , cele mai noi si mobile gadget-uri VR de la Oculus.

Oculus Quest este cea mai recentă platformă de jocuri all-in-one pentru realitate virtuală. Ca sistem exclusiv de realitate virtuală, nu necesită cabluri, telefoane sau laptopuri puternice, spre deosebire de Oculus Rift S. Dispozitivul necesită o configurare minimă și vă transportă direct într-o altă dimensiune, imediat după ce ați pornit dispozitivul. Oculus Quest este un set VR de calitate, de sine stătător, de înaltă calitate, cu controlere tactile fără fir de urmărire a mișcării și urmărire a mișcării în șase grade pe care le puteți utiliza pentru a accesa platforma Facebook Oculus. Oculus Quest a fost lansat pe 21 mai 2019, de către Oculus VR, care este o divizie a Facebook Inc. Dacă doriți să experimentați cea mai bună tehnologie în VR, planificati evenimentul dvs. VR cu Oculus Quest astăzi.

Câți oameni se pot juca cu 5 căști standard în 3 ore?
Așezăm fiecare persoană separat și le arătăm cum să folosească comenzile. Durează câteva minute. Apoi, este recomandat ca fiecare persoana sa se joace aproximativ 10-15 minute, urmand o pauza. În 3 ore cu 5 căști, putem găzdui de obicei 30-35 de persoane o dată sau câte 15-20 persoane de două ori fiecare.

SERVICII OFERITE

Event-Tech, Event-Tech

ADRESA

Cluj-Napoca, județul Cluj
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.