TSOUND | DJ

De ce noi? Pentru ca suntem o echipa tanara, folosim echipamente profesionale de la cei mai cunoscuti...

DESCRIERE

De ce noi?

Pentru ca suntem o echipa tanara, folosim echipamente profesionale de la cei mai cunoscuti producatori (QSC, Shure, Sennheiser, SoundCraft, Yamaha, Pioneer, Behringer, Cordial, BeamZ, Native Instruments, American DJ, Legrand etc.), avem preturi atractive si va garantam ca nu va fi un simplu eveniment.

De ce sa alegeti TSound si nu pe cineva mai ieftin?

Simplu! Pentru ca doriti ca evenimentul dvs. sa fie perfect! TSound nu foloseste echipamente second-hand sau copii ale marilor producatori, folosim numai echipamente noi si originale, nu folosim instalatii electrice improvizate, pentru echipamentele noastre folosim distribuitie 380V 16A pentru a evita orice problema electrica, echipamentele de lumini sunt dotate cu cabluri de siguranta si sunt controlate prin controller DMX, DJ-ul nostru a absolvit cursuri de specialitate, detinem autorizatie pentru muzica, pentru fiecare eveniment incheiem un contract si oferim factura si bon fiscal. Acestea sunt cateva motive pentru a alege serviciile TSound.

Pentru ce tip de eveniment sunt valabile pachetele de sonorizare?

Pachetele "STANDARD" si "PREMIUM" sunt valabile numai pentru zile onomastice (max. 50 persoane) iar pachetele "PROFESIONAL" si "DELUXE" sunt valabile pentru orice tip de eveniment (max. 200 persoane).

SERVICII OFERITE

Echipamente muzicale, Proiectoare și ecrane, Microfoane, Echipamente karaoke, Muzică ambientală, DJ

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.