Flair Scent

Mă bucur că ai ajuns aici pentru că am ocazia să împărtășesc o parte din povestea mea și implicit din...

DESCRIERE

Mă bucur că ai ajuns aici pentru că am ocazia să împărtășesc o parte din povestea mea și implicit din culisele Flair Scent.

În 2015, am creat ce urma să devină Flair Scent din dorința de a sărbători micile plăceri ale vieții printr-un gest simplu de a aprinde o lumânare parfumată din ceară de soia.
La început, am făcut lumânările pentru propria mea plăcere, fără niciun plan, căci iubesc să am un miros plăcut în casă. Îmi îmbunătățește starea de spirit pe loc și îmi dă un confort de care am mare nevoie.

Mai târziu, am început să le dăruiesc prietenilor, iar feedback lor mi-a dat curaj să încerc să le vând. Le sunt recunoscătoare pentru asta pentru că așa am aflat că nu doar pe mine mă încântă să fie frumos în locul în care trăiesc și muncesc. Tot cu ajutorul lor, am reușit să-mi fac mai întâi pagina de Facebook, ulterior și site-ul, iar cinci ani mai târziu sunt într-un punct de restart.

În curând, voi trece printr-un nou început pentru că urmează să îmi măresc echipa, capacitatea de producție, spațiul de lucru și odată cu ele și dorința de a ajunge la mai mulți oameni. Voi povesti pe îndelete la momentul potrivit!

Un lucru a rămas constant în toată perioada: dragul de lumânări și de povești.
Andra

SERVICII OFERITE

Mărturii, Cadouri personalizate, Cadouri invitați

ADRESA

Iași, județul Iași
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.