FlyTech Soundsystem

Funktion-One înțelege sunetul ca fiind cel mai important stimul pentru simțurile noastre și în același timp...

DESCRIERE

Funktion-One înțelege sunetul ca fiind cel mai important stimul pentru simțurile noastre și în același timp originea structurii universului nostru.
Vă oferim o sonicitate perfectă: Funktion-One este un bijutier sonor din Anglia care oferă cel mai bun sunet la nivel internațional în cluburi și festivaluri.
Cât despre Fly:Tech Soundsystem, este o companie tânără si ambițioasă, care încă de la înființare în 2017, și-a stabilit obiectivul de a agita piața în domeniul tehnologiei evenimentelor cu idei proaspete și creativitate. Suntem flexibili, dinamici, capabili să lucrăm în echipă și avem un concept puternic de servicii. Specialitatea noastra consta în special în furnizarea, planificarea și implementarea conceptelor de evenimente muzicale.
Dispunem de cele mai noi incinte acustice Funktion-one Evolution 6E și AX-88 care, combinate cu incintele de bass F218mk2, toate acestea amplificate si procesate de MC2 Delta, pot furniza sunetul perfect de la cele mai mari corturi de festival la evenimente de muzică live cât și evenimente mari in natură. De asemenea, nu ne ocupăm doar de audio, acum avem o listă extinsă de lămpi profesionale, videoproiector laser si pupitru DJ , care poate fi adăugată la oricare dintre sistemele noastre audio pentru a crea o experiență Audio-Video de neuitat.

Incinte Acustice:

4 x Evo6
1 x AX-88

Incinte Bass:

6 x F218mk2

Amplificatoare + Procesare:
MC2 E25
MC2 Delta 80 DSP
MC2 Delta 100

FB/Instagram: Fly:Tech Soundsystem

SERVICII OFERITE

Echipamente muzicale, Echipamente audio / video

ADRESA

Ploiești, județul Prahova
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.