Oglinda Foto Cool Mirror

Cool Mirroor a luat naștere în anul 2017, din dorința de a crea ceva nou şi inovativ, piaţa fiind saturată...

DESCRIERE

Cool Mirroor a luat naștere în anul 2017, din dorința de a crea ceva nou şi inovativ, piaţa fiind saturată deja de sutele de cabine foto clasice. Astfel, noi am decis că este timpul să venim cu ceva în plus, cu un nou trend, cu o cabină foto de tip oglindă magică.

Oglinda magică este o cabină foto interactivă, pentru că aceasta beneficiază de un touch screen aflat pe întreaga suprafaţă ce interacţionează prin intermediul animaţiilor cu invitaţii, îndemnându-i sa înceapă sesiunea foto. Printr-o simplă atingere cu degetul pe suprafaţa oglinzii, aceştia au posibilitatea de a-şi personaliza fotografiile prin propria semnatură, sau printr-un mesaj special.

Animaţiile interactive, acompaniate de posibilitatea personalizării fiecărei fotografii prin propria semnatură, precum şi printarea lor într-un interval de 10 – 15 secunde, sau trimiterea de instantanee pe facebook, mail sau twitter, redefinesc experienţa photo booth, transformând invitaţii tăi în fotografi profesionişti.

Decorul care va însoţii oglinda noastră este unul de poveste. V-am pregătit un covor roşu cu leduri, stalpişori de delimitare din inox aurii şi sute de props-uri şi pălării. Template-urile pozelor pot fi realizate la comandă, în funcţie de dorinţele dumneavoastră.

SERVICII OFERITE

Cabine foto

ADRESA

Pitești, județul Argeș

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.