Vice Cream

Vice Cream is a unique experience even for the indulgent gelato connoisseur. Homemade in small batches to...

DESCRIERE

Vice Cream is a unique experience even for the indulgent gelato connoisseur. Homemade in small batches to ensure the best & smoothest silky texture!

Events & catering

Lucrul care ne definește este relația apropiată cu clientul. De aceea, ne dorim să fim acolo in cele mai importante momente din viața voastră.

Pentru business sau pentru prieteni, acum poți alege pachetul nostru Gift4friends: cutii de gelato, tiramisu sau cookies dupa retete proprii. Noi vom livra comanda pana in mâinile destinatarului pofticios - tu trebuie doar sa alegi produsele!

ViceCream Gelato Bar este elementul cheie al oricărui eveniment special, de la petreceri private, nunți și botezuri, la evenimente corporate. Iesi din tipar cu barul nostru mobil și servește pana 6 arome la alegere din lista noastra de gusturi saptamanale.

Despre noi

Fondat în anul 2016, ViceCream a pornit aventură servind gelato în cadrul festivalurilor și evenimentelor publice și private. După un feedback încurajator pentru produsul nostru din partea consumatorilor, am devenit unul dintre deserturile preferate de oameni.

Atât fructele cât și ingredientele sunt cumpărate de la producători locali, de aceea nouă ne place să folosim titulatura de gelato autentic românesc.

Gama Sorbet conține numai gusturi vegane, fără gluten și lactoză.

Gama gelato este preparată pe baza de lapte și este de asemenea gluten-free și unele gusturi sugar-free.

SERVICII OFERITE

Ice cream van

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.