Luciana Stefan

Vrei să se distreze toți invitații tăi de toate vârstele la evenimentul tău? lucianastefan.com Cu...

DESCRIERE

Vrei să se distreze toți invitații tăi de toate vârstele la evenimentul tău?

lucianastefan.com

Cu peste 10 ani de experiență în industria evenimentelor, în repertoriul meu se află muzică internațională dar și românească, de la muzică interbelică, la pop, disco, muzică dinamică, perfectă pentru animarea ringului de dans.

Tot programul meu artistic este înregistrat cu band, oferind iluzia că în spatele mele se află un band live, în același timp le ofer invitaților senzația că iau parte la un adevărat concert!
Serviciile mele sunt potrivite oricărei petreceri - nuntă, botez, cununie sau petrecere corporate, mai restrânse sau de mare anvergură, oriunde în România.

Pachetele mele de servicii sunt de trei tipuri, respectiv - 60 min., 90 min. sau 75 min., împărțite în reprize de 30 min. fiecare sau de 45 min. Fiecare pachet include un program de 30 min. de cafe-concert pentru prima parte a evenimentului, respectiv primirea invitaților sau servirea aperitivului dar poate fi înlocuit cu un program de muzică disco/pop la cerere.

SERVICII OFERITE

Soliști

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat
Sortează dupa:
Cele mai noi
  • Cel mai bun rating
  • Cele mai noi

star

|

Muzica ne uneste pe toti!

starstarstarstarstar

O colaborare deosebita de multi ani, profesionalism, o voce aparte, evenimente de neuitat alaturi de Luciana! DJ Andrey!

Vataselu Andrei | 26-05-2021

Recomandare 100%

starstarstarstarstar

Am avut placerea sa lucrez cu Luciana la cateva evenimente, din postura de DJ. M-a impresionat cu profesionalismul si exigenta ei, ca totul sa fie perfect si nimic sa nu fie lasat la voia intamplarii. Serioasa si dedicata profesiei ei, este o artista pe care o recomand oricand, oricui, pentru ca stiu ca nu dezamageste!

Antonio Prezaret | 26-05-2021

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.