Ti-am pregatit pachete complete de servicii pentru nunta ta. Vezi aici pachetele all inclusive.
X

Navaro Ballrooms

Te ajutăm să organizezi evenimente dintre cele mai diverse, cu temă sau fără temă: nunți, botezuri,...

DESCRIERE

Te ajutăm să organizezi evenimente dintre cele mai diverse, cu temă sau fără temă: nunți, botezuri, cununii, zile de naștere, aniversări, petreceri de companie, team-building, mese de afaceri.

CENTRU DE EVENIMENTE

Atunci când vine vorba de conferințe, seminarii, workshopuri, team-building, training, petreceri cu anjagații, petreceri tematice, petreceri de Crăciun și alte petreceri sau întâlniri de afaceri, Navaro este locul ideal, pentru că te scoate din tumultul orașului și te introduce într-o atmosferă de liniște și creativitate.

Cele 2 săli de conferință, cu o capacitate de 100 sau 200 de persoane, pot fi organizate din punctul de vedere al spațiului și funcționalității, pentru a încadra orice tip de concept.

Oferim coffee break-uri cu ieșire în spațiul verde, mese de prânz și cină apetisante și cost-eficiente, personalizate conform tipului de eveniment și cerințelor beneficiarului. În plus față de meniul diversificat și produsele proaspete, având amprenta chefului bucătar Atomei, punem la dispoziție și o echipă de ospătari profesioniști, care se ocupă de servirea meselor.

PETRECERI PRIVATE

Fiind unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unui cuplu, nunta trebuie să iasă perfect și mirii să rămână cu amintiri de neuitat, la fel si toate celelalte evenimente din viata de familie. Alege tipul de nuntă care ți se potrivește:

CORTUL DE EVENIMENTE NAVARO POOL
Capacitate 200-250 de persoane

NAVARO LUXURY BALLROOM
Capacitate 500 de persoane

SERVICII OFERITE

Ballroom, Restaurant, Outdoor, Sală de conferință

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.