SPUMANTERIA

De ce alegi SPUMANTERIA? FINE LIVING SUPREME Cu un portofoliul compus exclusiv din produse premium, o...

DESCRIERE

De ce alegi SPUMANTERIA?

FINE LIVING SUPREME
Cu un portofoliul compus exclusiv din produse premium, o experiență de consum pe măsură și o prestanță ce respiră rafinament, SPUMANTERIA este simbolul unui stil de viață modern, cosmopolit, ancorat în trenduri internaționale.

INOVAȚIE PRIN EXCELENȚĂ
Inovația fiind parte din ADN-ul nostru, SPUMANTERIA a devenit trend setter-ul pieței românești de vinuri spumante, care vine cu un plus de personalitate și noi activări , accesorizând perfect atât evenimente private cât și festivaluri sau evenimente corporate.

MOBILITATE ȘI ADAPTABILITATE
Flexibilitatea și abilitatea de a personaliza serviciile SPUMANTERIA pentru a se potrivi perfect cu evenimentul tău, garantează o experiență desăvârșită pe care o putem aduce oriunde și oricând.

Calitatea produselor SPUMANTERIA vorbește de la sine. Ele au fost alese de către echipa noastră în urma unui riguros proces de research și degustare. Fiecare băutură vine la pachet cu o poveste savuroasă și cu propriile note distinctive astfel încât reușește să cucerească până și cele mai fine gusturi.

SPUMANTERIA este ideală pentru orice tip de eveniment care se dorește diferențiat printr-o experiență inedită însoțită de produse de cea mai bună calitate. Kitul complet include: Barman, produse alcoolice & non alcoolice + consumabilele aferente.

SERVICII OFERITE

Prosecco/Cava/Sampanie bar, Bar mobil, Băuturi alcoolice, Băuturi non alcoolice, Cocktail bar, Gustari si bauturi copii

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.