Marhaba Lebanese Cuisine

O gastronomie libaneza autentica in inima orasului Cluj Napoca a devenit in sfarsit o realitate!...

DESCRIERE

O gastronomie libaneza autentica in inima orasului Cluj Napoca a devenit in sfarsit o realitate! Restaurantul nostru isi propune sa va ofere aceeasi experienta pe care ati avea-o in Liban.

Ne-am angajat sa va oferim un nivel ridicat de servicii si experienta. Vrem sa savurati fiecare muscatura intr-o atmosfera relaxata care combina traditiile libaneze cu modernitatea si confortul.

Va intampinam cu bratele si inimile deschise pentru a veni si a va bucura de cultura si mancarea noastra.

A fost important sa reflectam cultura si stilul libanez cu interiorul si atmosfera, motiv pentru care am selectat placi lucrate manual, precum si multe articole de decor provenite din Orientul Mijlociu.

Oferim gusturi sanatoase, naturale si incitante. Mancarea noastra este pregatita intr-un mod autentic si ne asiguram ca folosim cele mai proaspete si mai bune ingrediente disponibile de la partenerii nostri locali. Carnea noastra provine din macelariile noastre proprii, Marhaba Carmangerie Halal, carnea fiind 100% certificata halal.

SERVICII OFERITE

Specific grecesc, Specific italian, Specific asiatic, Specific indian, Specific turcesc, Specific libanez, Proțap, Steaks, Raw vegan

ADRESA

Cluj-Napoca, județul Cluj
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.