Casa Timis

Casa Timiş este un spaţiu dedicat exclusiv bunăstării oaspeţilor. Fiecare moment și cadru a fost conceput...

DESCRIERE

Casa Timiş este un spaţiu dedicat exclusiv bunăstării oaspeţilor. Fiecare moment și cadru a fost conceput pentru a vă asigura că timpul petrecut aici este un moment de fericire. Un colț de natură rupt din urbanul gri oferă o sursă nesecată de energie pozitivă.

Fiecare experienţă este o sărbătoare a simţurilor, unde sunetele și mirosurile ajută la restabilirea armoniei corpului și a spiritului. Oferim oaspeților o experiență bazată pe atenţia la detalii și expertiză într-un moment suspendat în timp.

Casa Timiș îndeplinește toate cerințele pentru a reprezenta destinația pentru o escapadă relaxantă. Cu un decor elegant, Un spațiu parcă rupt din basme, expresia nevoii de relaxare și răsfăț, Casa Timiș este rezultatul creației românești.

Te aşteptăm și dacă vrei să ne vizitezi alături de colegii de la birou într-un teambuilding de neuitat.

Îţi oferim tot confortul, eleganța și relaxarea de care ai nevoie. Cele 3 apartamente completate de 7 camere duble vă vor asigura cea mai confortabilă ședere, iar împrejurimile sunt locul perfect pentru o simplă plimbare sau activităţi de grup.

Restaurantul, Veranda,terasa, salile de conferinta și 1925 English Bar, cu un total de peste 300 de locuri crează ambianța perfectă pentru o petrecere deosebită, iar salonul Casa Timiș, pentru evenimente de 220 de persoane, este ușor de adaptat pentru mai multe tipuri de evenimente.

SERVICII OFERITE

Ballroom, Restaurant, Bar, Outdoor, Hotel, Sală de conferință, Corturi

ADRESA

Ploiești, județul Prahova

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.